Цілющі мінеральні води курорту Шаян

Санаторій «Карпатія» визнаний одним із кращих у Карпатах, це перлина відомого курорту Шаян, багатому джерела цілющої мінеральної води. Цей курорт був відомий ще за часів Австро-Угорщини, а води «Шаянські» поставлялися магнатам Парижа, Відня, Будапешта. Наші гості кажуть, що тут лікує сама природа. Відкриємо вам секрет: персонал «Карпатії» їй старанно допомагає.
Mobil_Logo_1000px_HorisWhite

ВЛАШТУЙТЕ НЕЗАБУТНІЙ ВІДПОЧИНОК

Комфортні номери

У кожному номері є: ванна чи душова кабіна (гаряча вода цілодобово), санвузол; телевізор із кабельним ТБ; ліжко з ортопедичним матрацом; кондиціонер чи балкон; холодильник із міні-баром; фен, телефон, рушник та інші дрібниці

Номер «Стандарт»

1 bedroom
1 bath
20 m2

Лаконічні, але від того, не менш зручні номери категорії «Стандарт» найчастіше обирають...

From: 0 ₴ Доба

Номер «Суперіор»

1 bedroom
1 bath
24 m2

Номер “Суперіор” найбільше підійде гостям, які цінують простір та комфорт.  Це зручні...

From: 1620 ₴ Доба

Номер «Делюкс»

1 bedroom
1 bath
50 m2

Для вибагливих гостей та для сімей з дітьми підійдуть номери категорії «Делюкс».Це просторі, дуже...

From: 2090 ₴ Доба

2-кімнатний «Покращений»

2 bedrooms
1 bath
35,5 m2

Турбуючись про ваш комфорт та затишок, ми створили 2-кімнатні номери категорії “Покращений”,...

From: 2090 ₴ Доба

2-кімнатний «Котедж»

2 bedrooms
1 bath
71 m2

Затишні двоповерхові дерев‘яні котеджі в Карпатах особливо подобаються компаніям та сімейним гостям....

From: 2390 ₴ Доба

Ваші відгуки роблять нас щасливими

Рекомендую санаторій Карпатія для відпочинку

Рекомендую санаторій Карпатія для відпочинку та лікування. Хочу відмітити піклування та турботу персоналу медичного закладу! Особлива подяка головному лікарю – Ганні Іванівні за її уважне ставлення та професіоналізм! А також адміністратору Ользі за якісне обслуговування та готовність допомогти в будь-який момент! Сподобалась неймовірно зелена територія, благоустрій, просторий та чистий номер,… Весь відгук “Рекомендую санаторій Карпатія для відпочинку”

Михайло Клекта  21.07.2020

Отдыхаем семьей в Карпатии с 2016 года!

Отдыхаем семьей в Карпатии с 2016 года! Стараемся каждый год, только в 2020 не были из за пандемии. В этом году приехали вновь. Очень благодарны всему персоналу, без исключения! Очень тёплый, душевный приём. Кухня вкусная, сбалансированная, номера чистые, просторные, уютные по-домашнему. Это наше любимое место отдыха! Воздух, природа, атмосфера- просто… Весь відгук “Отдыхаем семьей в Карпатии с 2016 года!”

Елена  20.10.2021

Вместе с женой проходили лечение

Вместе с женой проходили лечение и питались в «Карпатии» с 10.05 по 28.05.2019. Очень понравилось. Воспитанный и доброжелательный персонал, начиная со стойки администратора. Хорошо организовано лечение в современно оборудованном главном корпусе. Кроме лечения проблем ЖКТ при помощи диетпитания и отличной Шаянской минеральной воды, нам повезло встретить в «Карпатии» специалиста реабилитолога… Весь відгук “Вместе с женой проходили лечение”

Виталий и Елена  02.06.2019

Тихе спокійне місце!!! Все гарно організовано!

Тихе спокійне місце!!! Все гарно організовано! Персонал ввічливий! Дуже сподобалось! Рекомендую… Весь відгук “Тихе спокійне місце!!! Все гарно організовано!”

Анна  12.10.2021

Відпочивали з дитиною восени 2014 року.

Відпочивали з дитиною восени 2014 року. Дуже сподобалась територія Карпатії, ввічливий персонал та дуже правильний дієтичний стіл (для дитини було саме “те”). Впевнена, що влітку можна ще більше гуляти по території, плавати в басейні і таке інше. Соляна кімната – клас! Знаю, що туди приїздять постійні клієнти саме через високоякісні… Весь відгук “Відпочивали з дитиною восени 2014 року.”

Уляна  16.02.2016

Відпочивали всією родиною в Карпатії.

Відпочивали всією родиною в Карпатії. Все сподобалося, чудова атмосфера, сервіс, розваги. Для дітей також було достатньо розваг. Кухня задовольнить навіть самих вибагливих, страви на мангалі просто чудо! Іван нас приємно вразив, то кухар від Бога! Жінка отримала купу позитиву від лікувальних процедур і теплого відношення медперсоналу. Все було на рівні!… Весь відгук “Відпочивали всією родиною в Карпатії.”

Володимир  15.10.2015

Приїхала в «Карпатію» з болями в спині.

Приїхала лікуватись в «Карпатію» з болями в спині. Ніби нічого там нема страшного, а болить – жах! Чесно скажу, через пару днів мала трохи загострення, але поговорила з лікаркою, вона трохи поміняла процедури, а я стала чітко виконувати все, що кажуть, без самодіяльності, і відпустило. Та не просто відпустило, а… Весь відгук “Приїхала в «Карпатію» з болями в спині.”

Наталія Петрище

Відпочивали з подругою в санаторії

Відпочивали з подругою в санаторії з 09.09-21.09.2019р. В Шаянах відпочиваю уже шостий рік, в Карпатії – вперше. Санаторій – чудовий, він дійсно європейський!!! Дуже привітний і уважний персонал, всі без вийнятку ! Всі процедури якісні, дієтичне харчування смачне, номер чистий, територія санаторію – це щось особливе !!! Велика вдячність лікарю… Весь відгук “Відпочивали з подругою в санаторії”

Поліщук Наталія  25.09.2019

Відпочивали в санаторії у серпні

Відпочивали в санаторії у серпні 2016 року вдвох з чоловіком. Були приємно вражені ввічливістю персоналу. Можемо залишити тільки самі позитивні відгуки: чудовий лікувальний комплекс, все чітко з розкладом, смачні страви ( і це реально дієтичне харчування), у адміністратора для всіх відпочиваючих на безліч різних прохань одне ключове слово “Звичайно;)”,хороший корт,… Весь відгук “Відпочивали в санаторії у серпні”

Оксана  06.09.2016

Отдыхали с детками в октябре в Карпатии

Отдыхали с детками в октябре в Карпатии. Ну что я могу сказать: природа и местность просто потрясающая, воздух чистейший, не могла надышаться. По поводу санатория: ну если без обмана, то санаторий это громко сказано,) профилакторий скорее всего. Но даже это фактор не нарушает баланс самого места, коллектив очень внимательный, все… Весь відгук “Отдыхали с детками в октябре в Карпатии”

Алина  10.11.2015

Хочу поделиться своими впечатлениями об отдыхе в санатории «Карпатия»

Хочу поделиться своими впечатлениями об отдыхе в санатории «Карпатия». Отдыхали с 29.06.18. по 11.07.18. При въезде в санаторий, первое впечатление, что ты попал в сказку, очень красивая природа, горы, чистейший воздух. В главном корпусе, при поселении, на ресепшен нас встретила обаятельная менеджер Богдана. Проживали в номере «стандарт», номер хороший, уютный,… Весь відгук “Хочу поделиться своими впечатлениями об отдыхе в санатории «Карпатия»”

Татьяна  26.07.2018

Очень понравился отдых в Карпатии

Очень понравился отдых в Карпатии, были уже во второй раз. Удачное расположение, большая ухоженная территория, очень доброжелательный и профессиональный персонал, всегда готовый помочь. Тихо, спокойно, комфортно и уютно. Хорошо организованы поездки и экскурсии.… Весь відгук “Очень понравился отдых в Карпатии”

Татьяна  16.08.2016

Лікувальні програми · Новини та Акції

Санаторно - курортне лікування та відпочинок у с. Шаян, Закарпаття – це чудова можливість покращити своє здоров’я, насолодитися природою та відпочинком у Карпатах, а також отримати незабутні враження. Не зволікайте, заплануйте свій зимовий відпочинок у санаторій “Карпатія” зараз і готуйтеся до неймовірної подорожі!