Latest Articles

Бограч

Цю страву ми запозичили в угорців, і зараз вона стала традиційною в родинах Західної України. Основними інгредієнтами для бограча слугують м’ясо різних видів (3-5), сало, картопля, морква, цибуля, капуста кольрабі,…

Борщ

Ця страва – символ української кухні, перша і єдина, яка уже на розгляді в ЮНЕСКО, щоб бути включеною в список Нематеріальної культурної спадщини України. Саме його, згідно опитуванням, більшість українців…

Юшка з копченостями та квасолею по-карпатськи

4 копчених свинячих ребра, 200 г копчено-вареної ковбаси високої якості, 1 ст. квасолі, 1 великий корінь петрушки, 1 цибулина, шматочок кореня селери розміром з цибулину, 2 помідори, 1 невеликий солодкий…