Бограч
Цю страву ми запозичили в угорців, і зараз вона стала традиційною в родинах Західної України. Основними інгредієнтами для бограча слугують м’ясо різних видів (3-5), сало, картопля, морква, цибуля, капуста кольрабі,…
Latest Articles
Цю страву ми запозичили в угорців, і зараз вона стала традиційною в родинах Західної України. Основними інгредієнтами для бограча слугують м’ясо різних видів (3-5), сало, картопля, морква, цибуля, капуста кольрабі,…
Ця страва – символ української кухні, перша і єдина, яка уже на розгляді в ЮНЕСКО, щоб бути включеною в список Нематеріальної культурної спадщини України. Саме його, згідно опитуванням, більшість українців…
Складові: • 1,5 ст. борошна • 1 ст. та 3 ст.л. цукру • 150 г маргарину • 1 яйце та 3 білки • 3 ст. сметани • розпушувач • 1…
На 8 порцій Приготування: 45 хв. Випікання 17 хв. Настоювання 15 хв. + 15 хв. Заварне тісто: 125 мл молока 60 вершкового масла ½ ч. л. солі ½ ч. л.…
На 6 порцій Приготування: 30 хв. Заморожування 6 год. Варіння 5-10 хв. 90 мл апельсинового соку 70 гсахара Цедра 1 апельсину 3 яєчні жовтки (75 г) 100 мл вершків 50…
4 копчених свинячих ребра, 200 г копчено-вареної ковбаси високої якості, 1 ст. квасолі, 1 великий корінь петрушки, 1 цибулина, шматочок кореня селери розміром з цибулину, 2 помідори, 1 невеликий солодкий…
5-7 дрібних рибок для навару, 1 тушка хорошої риби (червоної або білої, зі смачним філе), 1 корінь петрушки, 2 моркви, півкореня селери, 1 цибулина, 2 лаврових листи, 2 горошини запашного…
По 1 кг свинини, картоплі та квашеної капусти, по 100 г пшона та сала, 1 велика цибулина, півголовки часнику, 250 г сметани, пучок петрушки, сіль, чорний мелений перець, вершкове масло.…
Складові: • 300 г ранньої капусти • 3 молоді картоплини • 2 буряки • 1 солодкий перець • 1 помідор • по 200 г баклажанів та кабачків • 1 морква…
Складові: • 1 авокадо • 3 помідори • червона цибулина • 70 г сиру • 2 пучки салату • пучок петрушки • 2 ст. очищеного насіння соняшника • 1 яйце…