Безкоштовна доставка від 800 грн.
Працюємо: Пн-Пт з 08:00 до 17:00
Ми в соцмережах:
Відгуки про товари
5
гарна якість, малюнок супер!!! підібрали в тон велосипедки - вийшов гарний костюмчик Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
якість супер, малюнок теж!!! підібрали велосипедки в тон 03-2312-54 вийшов костюмчик Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
На ОГ-ОС 93-98 взяла 44 розм, сіло ідеально, вміру вільно. тканина приємна, не світиться, трошки мнеться. Верх взагалі супер -як блуза і як піджак.Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок та відгук. 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Який розмір підходить на обхват стегон 92,,на обхват талії 70? Відповідь адміністрації: Добрий день! Вам повинна підійти сукня 42 розміру. 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Така крутезна футболка! Брала зелену, дуже гарна. Я задоволена))) Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Боді насправді дуже класне.Тоненьке неймовірно легеньке. На літо саме те що треба. Орінтувалась по замірах, усе підійшло.Покупкою задоволена.Дякую. Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за довіру та відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Дуже гарні вишиванки!Якість супер!Вишивка дуже стильно виглядає!!!Рекомендую!! Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук та рекомендацію. 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Красива, щільний трикотаж. Напис вишитий, а квіти - накат, при цьому квіти бежеві - насправді золотисті. На зріст 165 - до середини стегна. Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Такий якісний щільний трикотаж. Гарна, акуратна вишивка, довгий рукавчик. 54рр на ог 120 відмінно сів. Мій зріст 175, то футболка досить довгенька, прям ідеальна Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за довіру та відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Футболка супер,якість гарна,подовжена,рекомендую. Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок та рекомендацію. 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Гарна,простенька футболочка на кожен день.Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Комплект чудовий! Колір темно- малиновий- насичений, Пошив- відмінний. Дівчинка в захваті. Дякуємо за позитив від покупки! Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за довіру та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
На зріст 144 взяла розмір 152 та 158( брала по замірах). 152 розмір сів ідеально, 158 трішки великуваті. Якість тканини гарно виглядає. Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Брала сину вишиванку у синьому кольорі, дуже гарна, ми у захваті.За таку ціну якісна річ.Вишивка акуратна ,нічого зайвого.І тканина просто супер.Дякуємо.Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок та відгук! 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
Уточніть об'єм стегон цієї моделі. В інших оголошеннях 99см. В цьому - 91. Дезінформація для покупця Відповідь адміністрації: Добрий день! У моделі на фото стегна 91 см. 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Вишиванка гарна та якісна. Сервіс на висоті: дівчата пішли мені на зустріч та допомогли прискорити доставку вишиванки. Я всім дуже задоволена. Щиро дякую. Процвітання вам! Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за довіру та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією та обслуговуванням! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Клас, зробіть дорослим або 164, я собі таку візьму, теж хочу))) обожнюю цей фільм) Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми розглянемо Ваші побажання! 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Отшейте пожалуйста ещё в других цветах шорты, да и вообще даже просто такие шорты отдельно будут очень востребованы. Спасибо. Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми передамо інформацію нашим модельєрам. 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Вишиванки дуже гарні. Все відповідає дійсності. Гарне обслуговування. Швидка доставка. Дякую! Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за довіру та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією та обслуговуванням. 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
Замовила розмір 146 на зріст 143-з запасом. Виглядає дуже гарно. Тканина не мнеться, що дуже зручно. Яскравий колір - брали рожеву. Супер!!! Дякую ❤️. Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за зворотній зв'язок і вдгук!  
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини сайту

 
 
 
Продукція
Статті
Рекомендуємо
Лідери продажу

Відгуки про магазин

Татьяна
14.03
Всё получили. Всё подошло. Спасибо большое.
Марія
15.03
Дякую за Вашу роботу. Все швидко та якісно!
Наталія
20.03
Отримала замовлення, залишилась в захваті, якість гарна, по розмірам все підійшло
Юлія
11.05
Все чудово. Всім задоволені.
Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук!
Альона
12.03
Щиро Дякую за дуже швидке, якісне обслуговування і замовлення ❤️Все чудово підійшло по розмірам,якість супер!!!!!
Дар'я
22.03
Отримала вишиванку та комплект з 2х футболок та шорти для сина. Рекомендую цей магазин. Якість, ціна, пошив - все супер! Залишились задоволені від замовлення!
Юлія
25.05
Дякую команді "Авекстекс" за якісну продукцію! Купуємо вже не вперше, всім задоволені! Успіхів вам та мирного неба
Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за відгук!
Тамара
22.04
Дякую за якісний та хороший товар, за широкий асортимент. Все підійшло і сподобалось. Дякую, що старанно працюєте і залишаєтесь з нами в нелегкі часи. Успіхів вам і гарного дня!!!!!!
Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за довіру та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією та обслуговуванням!!!
Катерина
15.04
Доброго ранку, сьогодні отримала посилку від Вас. Все ок, дякую велике. Замовлення приїхало швидко,консультанти ввічливі. Якість товару чудова !!!!. Дітки залишилися в захваті.Обов'язково буду заказувати у Вас ще!!!
Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо за довіру та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені нашою продукцією!
Оксана
15.05
Як завжди, Авекс - на висоті!!! Якість товарів чудова, це вже не новина! Але швидкість доставки вразила - не встигла оплатити - цього ж дня прийшло сповіщення з пошти - отримуйте! Багато нового асортименту - чудово! Буду замовляти!Вдячна за вашу роботу!!!
Відповідь адміністрації: Добрий день! Дякуємо, за довіру! Ваші відгуки нас надихають, щоденно працювати та удосконалюватися.

Український виробник трикотажного одягу для дітей та дорослих 

Серед широкого асортименту одягу вибір зробити зовсім непросто. Адже, купуючи одяг для себе, дорослі, в першу чергу, дивляться на колір або фасон виробу, і не завжди звертають увагу на те, з якої тканини його зроблено. Вибираючи одяг для дитини, перше, що дійсно важливо - це матеріал. У малюків дуже чутлива шкіра, схильна до подразнення, також у них іноді з'являються дрібні подряпини в процесі гри,а плюс синтетична тканина, і можуть утворитися попрілості або алергія.

Головна вимога до дитячого трикотажу: якість, він повинен бути виготовлений виключно з натуральних матеріалів, не включати речовини, які можуть нашкодити здоров'ю малюка. На українській фабриці АвексТекс використовується приємний для шкіри, абсолютно безпечний і екологічно чистий дитячий трикотаж, в якому немає алергенів. Ваш вибір буде вдалим незалежно від сезону, взимку і влітку, в спеку, в холод і в дощ, в ньому завжди комфортно.

Як правило, дитячий одяг зношується дуже швидко, але трикотажні вироби відрізняються тривалим терміном використання, залишаючись в гардеробі дитини набагато довше. Все це завдяки його високій якості, яка здатна зберігати первісний колір і вид одягу малюка, навіть після багаторазового прання.                       
Для дорослих, ми пропонуємо широкий модельний ряд. Векликий вибір моделей для чоловіків та жінок. У нас ви знайдете спідню білизну, костюми прогулянкові, одяг для дому і сну та багато іншого одягу. 

Вибір моделей дитячого трикотажу

Асортимент фабрики АвексТекс здивує кожного покупця красивою кольоровою гамою і різноманітністю відтінків трикотажного одягу, придбання обновок пройде легко і весело. Український виробник представляє свої вироби у всій різноманітності розмірів, з урахуванням модних новинок і різних фізіологічних особливостей малюків.

Завдяки тому, що підприємство і реалізація виробів відбувається в межах однієї країни, ціни на дитячий та дорослий трикотаж завжди низькі, адже товар не проходить через багатьох перекупників і перетин кордону. Оптові закупівлі трикотажного одягу для дітей надають широкий асортимент і хороші умови співпраці, забезпечуючи оптимальне співвідношення ціни і якості товару.

Виготовлення трикотажного одягу

В процесі виробництва  трикотажу використовуються якісні полотна з високим вмістом бавовни. Для малюків, ми використовуємо тільки безпечні тканини, здійснюється контроль на всіх етапах виготовлення пошиття, гарантуються міцні, але м'які шви. Адже бездоганна якість є запорукою репутації фабрики.

Всі колекції створені і продумані до дрібниць дизайнерами, з урахуванням всіх вимог покупців, а завдяки постачанню товару від виробника безпосередньо, трикотажний одяг для дітей та дорослих стає доступний всім, при цьому, економиться сімейний бюджет. 

Можливість здійснити оптові закупівлі одягу для усієї родини, дозволить не витрачати час на походи по магазинах і виходить значно дешевше. Можна навіть зробити загальне замовлення зі своїми знайомими або друзями, які мають дітей, купивши одяг різних кольорів і моделей. Ми піклуємося про кожного клієнта, тому у нас передбачена безкоштовна доставка (за умовами сайту можна сюди вставити посилання на умови доставки).

Трикотажний одяг фабрики АвексТекс, Горішні Плавні

Трикотажна фабрика займається виробництвом дитячого одягу, яка приємна на дотик, не сковує рухів дитини, дозволяє його шкірі дихати і не викликає алергії.

Товар можна замовляти в Україні оптом і в роздріб, при цьому ви отримуєте на вигідних умовах якісні вироби для свого малюка або для покупців в магазині АвексТекс.